Training verkoopmedewerker

Een training verkoopmedewerker duurt 40 weken waarin je wekelijks één les volgt. Je volgt één dagdeel een les van drie uur en je kunt zelf kiezen of je dit in de avond of in de ochtend wil doen. Je begint in de ochtend om 9 uur of in de avond om 19 uur. De training verkoopmedewerker duurt op deze manier 40 weken. Dit bestaat uit twee delen. De eerste dertig weken word je opgeleid tot administratief medewerker. De laatste weken staan echt in het teken van de training verkoopmedewerker. Uiteindelijk heb je hierna twee diploma’s op zak.

Lessen, huiswerk en vrije tijd

Je moet dan wel allebei je examens halen. Na de eerste dertig weken zul je een examen afleggen voor de opleiding administratief medewerker en aan het eind van de 40 weken maak je het examen voor je diploma verkoopmedewerker. Je wordt hier tijdens de lessen op voorbereid, maar zal zelf ook huiswerk moeten maken buiten je lessen om. Met huiswerk en lessen samen heb je nog steeds voldoende vrije tijd over in je week. Die kun je bijvoorbeeld besteden aan je gezin, een eigen bedrijf of een baan.

Lesgeld en examens

Je betaalt aan Fabius voor de training verkoopmedewerker je lesgeld. Hierbij horen het lesmateriaal en de lessen, maar de examens zitten niet bij de prijs inbegrepen. Dit is omdat de Associatie voor Examinering hier verantwoordelijk voor is. Je kunt het lesgeld voor de training verkoopmedewerker in termijnen betalen. Je betaalt de termijnen in de eerste 9 maanden voor de eerste opleiding en de laatste 3 maanden voor de training verkoopmedewerker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *