Timmerman Harderwijk

Vorig jaar hebben wij onze tuin helemaal veranderd. Wij hebben Harold ter Beek ingehuurd om een tuinhuisje voor ons te maken. De professionele timmermannen in Harderwijk.

Tuinhuisje ontwerpen

Wij hadden in ons hoofd wat voor soort tuinhuisje wij wilden hebben. Wij konden geen bouwpakket vinden wat aan onze eisen voldeed. Of het model huisje was niet goed of het soort hout was niet wat wij wilden hebben. Toen hebben wij dus contact gelegd met Harold en uitgelegd wat wij wilden hebben. Dit was geen enkel probleem, zei hij. Wel had hij nog enkele tips. Deze tips waren dingen waar wij niet aan gedacht hadden, dus het was erg fijn dat hij daar wel aan dacht. Enkele weken later kon hij al beginnen met ons tuinhuisje. Hij is twee dagen bezig geweest en toen stond ons hele tuinhuisje. En wat was het mooi! Wij zijn hier nog steeds heel erg blij mee. Dank je wel, Harold!

Professional

Harold is een man die zijn vak verstaat. Een timmerman zoals hij zie je niet veel meer. Hij werkt heel netjes en probeert zo min mogelijk rommel te maken. Ook houdt hij zich aan de gemaakte afspraken, wat ik erg prettig vind!