28 november 2021

Plakspiegel – een pluspunt voor elke kamer

Spiegels zijn een integraal onderdeel van elke woninginrichting. Wandspiegels zijn onmisbaar in de badkamer, maar een plakspiegel is ook praktisch en welkom in de slaapkamer of in de gang.

Wat zijn zelfklevende spiegels?

Lichte zelfklevende spiegels, zijn erg gemakkelijker te bevestigen – plakspiegels worden eenvoudig op de deur of kast geplakt en veranderen het anders ongebruikte gebied in een spiegel. Perfect voor kleine ruimtes. Als je geen op maat gemaakte spiegel nodig hebt, kies dan uit een verscheidenheid aan kant-en-klare spiegels die direct vanuit ons magazijn kunnen worden verzonden! De frameloze zelfklevende spiegel is makkelijk online te koop op vorm (rechthoek, vierkant, cirkel…en grootte) maar kan ook op bestelling worden gemaakt.

Een plakspiegel komt best op een effen en propere ondergrond. Het is een spiegel zonder ophangsysteem die wel met lijm moet worden bevestigd. De lijm is er ene die het spiegelglas niet aantast en die na bevestigen ook stevig kleeft en blijft hangen. U mag al eens de deur dichtgooien, de spiegel blijft mooi op zijn plaats.

Ideetjes voor plakspiegels

Er zijn veel toepassingen voor zelfklevende spiegels die onze klanten in de loop van de tijd met ons hebben gedeeld.

  • Boven wastafels – twee ovalen kunnen een lange rechthoekige spiegel vervangen of omgekeerd.
  • Woondecoraties, vooral voor kleine huizen en kleine ruimtes, waar spiegels een kamer helpen groter en helderder te lijken.
  • Een spiegelcollage met meerdere stuks vormen samen één geheel. De vormen kies je zelf voor een persoonlijke en creatieve look.
  • Een stukje van het plafond bekleden met spiegels is een eenvoudige klus met plakspiegels.
  • Wie behoefte heeft aan een spiegel bij de kleerkast kan een rijtje op de kastdeur aanbrengen. Het is een eenvoudige, goedkope maar vooral efficiënte oplossing!