18 oktober 2021
muurstickers

Maak een eigen unieke muursticker

Vaak worstel je ermee wat je nu op de muur moet hangen ter decoratie, stel je nu eens voor dat je zelf je eigen schilderij kunt maken in de vorm van muurstickers. Eigen teksten, afbeeldingen of logo’s waarbij jij zelf bepaald hoe je deze weer wilt geven op de sticker. Verschillende materialen, kleuren en toepassingen zijn mogelijk, op plakhetzelf.nl ontwerp je online je eigen sticker om deze vervolgens aan te brengen in de gewenste locatie. Thuis of op het werk om het daar ook leuker te maken.

muurstickers

Decoreer ook deuren en kastjes

Dat muurstickers niet alleen voor op de muur zijn bewijst plakhetzelf.nl met de enorme keuze aan soorten stickers in het assortiment. Of je nu een keukenkastje wilt decoreren, of die saaie witte deur een beetje op wil vrolijken het is mogelijk met de stickers. Voor bedrijven is het natuurlijk ook handig op bijvoorbeeld reclame op de ramen aan te brengen, want dat kan je ook doen met de stickers. Maak van je saaie kantoor muur een enerverende en motiverende muur zodat je weer zin en energie krijgt om te werken.

muurstickers

Eerste kwaliteit materialen

De materialen die worden gebruikt voor muurstickers zijn eersteklas materialen, dit merk je bij het aanbrengen ervan. Eenvoudig breng je stickers aan op verschillende ondergronden, zonder blazen of strepen. Plakhetzelf.nl heeft verschillende materialen voor de stickers, een sticker voor een geverfde muur moet andere eigenschappen bevatten dan een sticker voor een geheel glad oppervlak. Zelfs muurprints die voorzien zijn van een lamineer, dit betekent dat ze buiten aangebracht kunnen worden.