18 oktober 2021
glasbewassing Nijmegen

Glasbewassing Nijmegen heeft het beste materiaal in huis

Glasbewassing Nijmegen gaat net even een stapje verder dan andere schoonmaakbedrijven. Zo zijn ze voorzien van kwaliteit, veiligheid en communicatie. De kwaliteit bij Clarity Cleaning is dat ze de beste techniek hebben om schoon te maken, ervaren medewerkers met ieder zijn eigen specialiteit hebben en ook nog eens beschikken over het beste materiaal. Zo zijn de schoonmaakmiddelen van Clarity Cleaning van hoge kwaliteit en zijn ze milieuvriendelijk.

glasbewassing Nijmegen

Veiligheid staat voorop bij Glasbewassing Nijmegen

Het stukje veiligheid dat Glasbewassing Nijmegen levert is dat de medewerkers voorzien zijn van een officieel VCA veiligheidscertificaat. Veiligheid staat bij Glasbewassing Bemmel tevens op de eerste plek. Dit omdat ze met middelen werken die bijvoorbeeld brandbaar zijn en omdat ze ook andere diensten leveren die zonder het juiste materiaal en kennis gevaarlijk kunnen zijn.

Mijn ervaring met het bedrijf

Mijn ervaring met het schoonmaakbedrijf is erg positief. Zo stelde ik Glasbewassing Nijmegen aan als vast schoonmaakbedrijf voor mijn eigen restaurant. Ik run een eigen restaurant en vind het zeer belangrijk dat de keuken en het restaurant zelf op orde zijn. Clarity Cleaning zorgt ervoor dat dit daadwerkelijk ook zo is. Nu het bedrijf al vele keren is langsgekomen, kan ik niet klagen. Voorlopig blijf ik ze dan ook aanstellen als vast schoonmaakbedrijf. Een ander schoonmaakbedrijf die aan de kwaliteiten van Glasbewassing Nijmegen tipt, kan ik niet voorstellen.