18 oktober 2021

Complete badkamer bouwen

Ben jij net verhuisd of wil je verbouwen en moet je een complete badkamer bouwen? Dan is het altijd verstandig om hulp in te schakelen van een professional. En een van de beste bedrijven voor badkamer meubelen, accessoires en onderdelen is toch echt Jan van Erp. Dit bedrijf staat bekend om de goede kwaliteit en uitstekende service. Kom vooral langs in de winkel en zie het grote assortiment aan badkamer meubelen!

Over Jan van Erp

Wil je graag langskomen in de winkel om inspiratie op te doen of om bijvoorbeeld een compleet nieuwe badkamer te kopen? Dan kan je langskomen in een van de showrooms in: Schijndel, Kaatsheuvel, Eindhoven of Born. Je kan erg makkelijk een afspraak maken. Je kan telefonisch contact opnemen met het bedrijf en dan wordt je zo snel mogelijk geholpen. Je wordt geholpen door een van de enthousiaste medewerkers die jou maar al te graag te woord staan. Ook bij vragen of voor advies kan je hier terecht.

Meer weten

Wil jij graag een compleet nieuwe badkamer maar heb je toch wat meer informatie nodig? Neem dan contact op met het bedrijf of neem een kijkje op de website voor verdere informatie. Succes!