Betalen bij SmokeSmarter is eenvoudig

Bestellingen via internet gaan steeds eenvoudiger, zo ook bij SmokeSmarter. De leverancier voor alle onderdelen en benodigdheden van jouw e-sigaret maakt het namelijk mogelijk om binnen enkele klikken jouw bestelling geplaatst te hebben en te kunnen betalen. Hiervoor worden de meest vertrouwde betalingsmethoden gebruikt, waaronder iDeal en CreditCard. Hierdoor heb je meer bewegingsvrijheid en kun je snel jouw bestelling thuis verwachten.

iDeal en CreditCard het snelste

Betalen bij SmokeSmarter kan ook door achteraf te betalen. In dit geval krijg je de factuur meegestuurd met jouw bestelling. Dit kan zowel via mail als per post zijn. Deze factuur moet altijd binnen 14 dagen betaald zijn. Dit gebeurt altijd via Klarna, het bedrijf dat de facturen in beheer heeft. Kies je voor ‘Overschrijving’, dan worden de betaalgegevens naar jouw e-mailadres gestuurd, waarna je het bedrag over kunt maken. Houd er bij een overschrijving rekening mee dat het even kan duren voordat de betaling doorgevoerd is naar het bedrijf. Pas wanneer jouw betaling aangekomen is, wordt de bestelling op de post gedaan. iDeal en CreditCard zijn daarom vaak eenvoudiger en sneller, doordat het geld direct op de rekening staat.

Controleer de factuur na bestelling

Het blijft altijd raadzaam om de factuur na jouw bestelling te plaatsen nog een keer te controleren. Er kan immers altijd iets fout gegaan zijn, welke je nog kunt corrigeren voordat jouw bestelling op de post gaat. Als er een fout op de factuur staat, is het verstandig om contact op te nemen met SmokeSmarter. Zij kunnen jou helpen om de fout te verhelpen en de juiste bestelling naar je op te sturen.